sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Mikkeller

Eilen oli ihan tosi kiva päivä! Aamulla käytiin katsastamassa ostoskeskus, Fisketorvet. Siellä oli vaikka mitä kauppoja ja joulu on hyvää vauhtia tulossa tänne. En tajunnut ottaa siltä yhtään kuvaa, mutta menen sinne varmasti uudelleen! Mukaan tarttui vain pieniä joulujuttuja.

Olin tällä viikolla aiemmin kirjoittanut couchsurfing.org -sivustolle, josko joku paikallinen voisi näyttää paikkoja ja kertoa Kööpenhaminasta. Sain muutamankin viestin, mutta vastasin vain yhdelle. Sovimme, että tapaamme Mikkeller nimisessä baarissa, joka oli Vesterbrøssa. Mukaan lähti täältä asuntolalta Alina, joka on täällä viettämässä vaihto-oppilasvuotta yliopistolla.

Olen todella iloinen, että uskalsin lähteä! Tapaamamme henkilö oli todella mukava ja osasi kertoa, mitä kaikkea meidän kannattaisi tehdä. Juttelimme useamman tunnin ja saimme paljon vinkkejä. Sovimme, että voisimme tavata vielä uudelleenkin!

Baari, Mikkeller, oli aika hifistely paikka. Olutvalikoima oli suuri, ja sai maistaa olutta ennen kuin päätti ottaa sen. Oli perinteistä taskalaista olutta ja vaikki minkämoista "kokeellisempaa". Maistoin olutta, johon oli laitettu hedelmiä. Maku oli hyvä mutta erikoinen!

Tämä olut oli todella mielenkiintoinen, sillä siinä oli hedelmiä! Maistui myös todella hyvältä!

Tajusin, että en ole ottanut kuvia itsestäni, joten tämä saa luvan olla ensimmäinen.

Pakollinen vessa-/suihkuselfie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti