sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Perillä!

Vihdoinkin perillä! Aamulla lähdin klo 6 bussille ja sillä sitten kentälle. Voin sanoa, että parin tunnin yöunilla väsytti. Onneksi koneessa sain nukuttua ja Kööpenhaminan kentällä oli vastassa opettaja ystävyyskoulusta. Hän vei minut ja luokkalaiseni autolla asunnolle ja näytti samalla paikkoja. Sitten pääsi päiväunille!

Asumme siis, mielestäni ylihinnoitellussa, asuntolassa jossain päin Köpistä. Huone on todella pieni ja kaikilla rapun asukkailla on yhteinen keittiö käytössä alakerrassa. Kai tämä vaan on tätä suurkaupunkimeininkiä. Mutta eiköhän täällä ole ihan hyvä asua. Tänään tutustuin jo muutamiin muihin asukkaisiin. Kaikki tässä rapussa ovat ulkomaalaisia, tai siis ei-tanskalaisia. Joten yksin ei tarvitse olla.

Tässä kämpässä asun sitten seuraavat viisi viikkoa!

Huomenna toinen opettaja hakee meidät täältä aamulla ja vie meidät työssäoppimispaikkaan. Odotan innolla sen näkemistä! Uskon, että kaikki menee hyvin, sillä ihmiset vaikuttavat olevan mukavia.

En malttaisi odottaa sitä, että pääsee tutkaileman kaupunkia. Huomenna saatamme mennä jo kiertelemään keskustaa. Jos siis päivä ei ole ollut liian uuvuttava kaiken uuden takia. Tänäänkin oli todella lämmin ilma, 12 astetta ja aurinko paistoi. Toivottavasti näitä päiviä tulee lisää!



1 kommentti:

  1. hei hyvä että kaikki on menny hyvin!!:) ja toivottvasti on kiva se paikka minne meet!!:) kirjottele sit ku kerkeet nii pyysy hyvin mukana sun kuulunisissa ��

    VastaaPoista